Na sekundu přesný čas

03:28:44
Datum18.11.2018
Den v týdnuNeděle
MěsícListopad
Dnů v měsíci30
Týden46
Den v roce322

02:28:44
Londýn, GB
05:28:44
Moskva, RU
06:28:44
Dubaj, SAE
07:28:44
Male, MV
09:28:44
Hanoi, VN
10:28:44
Peking, CN
11:28:44
Tokyo, JP
13:28:44
Sydney, AU
21:28:44
Havana, C
21:28:44
New York City, USA
21:28:44
Toronto, CA
18:28:44
Los Angeles, USA

Tato stránka zobrazuje přesný čas (ve stupnici UTC) a slouží k porovnání či seřízení přesného času vašich hodin, hodinek, počítačů a jiných přístrojů.

Přesný čas je zobrazován na základě propojení s NTP servery Cesnet, jejichž čas je synchronizován pomocí rubidiových hodin. Návaznost na stupnici UTC je zajištěna přijímačem GPS. Přesnost hodin serveru je řádu jednotek mikrosekund.